IloBa - endelt, tømbar ileostomipose med innebygd tilbakeslagsventil og filter

IloBa

Produktbeskrivelse

IloBa Standard og Midi er en endelt, tømbar ileostomibandasje som leveres både oppklippbar og med ferdig utstansete hull.

Produktfakta

Festeplaten er oppbygd av hydrokolloid materiale. Ileoba har innebygd tilbakeslagsventil. Når avføringen passerer tilbakeslagsventilen kommer avføringen i egen pose og har dermed ingen mulighet å renne tilbake til stomien. Dette reduserer risikoen for lekkasje. IloBa har integrert filter som filtrerer tarmgass. Filteret er dekket med et absorberende materiale hvilket gir filteret større kapasitet. Det er non-woven trekk foran og bak. Posens fremside er delt for å gi muligheten til å inspisere stomien uten å ta av posen. Lukkingen har innebygd borrelås med ekstra stivt endestykke. Ved å løfte opp fliken på borrelåsen gir dette bedre åpning ved tømming av posen. Foretrekkes bruk av vanlig klemme til lukking av posen er dette vedlagt.

Oppbevaring/holdbarhet/fjerning

IloBa oppbevares i romtemperatur. Unngå kulde og for høy fuktighet. Holdbarheten er 5 år fra produksjonsdato. Etter bruk skal posen tømmes i toilettet. Pakkes inn og kastes i husholdningsavfallet.

Vedlegg

Last ned produktblad om IloBa i PDF-format »