Hygie Urinoppsamlingspose med absorbent
Hygienic Covers® for Hy21® Urinflaske er en hygienisk og effektiv måte å håndtere urin på, og samtidig unngå søl eller lekkasjer som øker risikoen for kryss-kontaminering.

Etter kun 30 sekunder, vil den super absorberende paden i Hygienic Cover® omgjøre 600 ml med kroppsvæske til en gel, dermed reduseres riskoen for søl og vask. Etter bruk, knytes og kastes Hygienic Covers® i angitt område.

Optimal bruk med Hy21® Urinflaske
Juster sengeposisjonen slik at pasienten ligger komfortabelt. Produktet er mer effektivt ved halv-sittende posisjon enn helt liggende.SPESIFIKASJONER

Varenummer: SA-HYGI-URI0-000

Hygienic Cover® str: 16 x 43 cm
Eske str: 25 x 5 x 15 cm
Antall per kartong: 400 stk (20 esker á 20 Hygienic Covers®)   Hy21® Urinflaske med håndtak, som brukes med Hygienisk Covers®, gjør det enkelt å håndtere og eliminerer søl eller lekkasjer av urin.

Hy21® Urinflaske er ideell for pasienter som er syke eller har tap av mobilitet. Den unike og brede åpningen er spesielt designet for kvinner for å unngå søl eller lekkasjer.

Vi anbefaler at hver enkelt pasient blir tilegnet sin egen Hy21® Urinflaske for optimal hygiene. Hy21® Bekken brukt med Hygienic Cover® er mer effektiv og tidsbesparende sammenlignet med andre metoder.

Håndtaket gjør det enkelt å koble urinflasken til sengen, og dermed alltid ha utstyret klart til bruk nærme pasienten.

Hy21® Urinflaske er laget av slitesterkt og resirkulert polypropylen plastikk.


SPESIFIKASJONER

Varenummer:HY-SUPP-URI3-000

Urinflaske str: 13 x 9.5 x 24.4 cm
Antall per kartong: 20