Q-Flow kateterventil 

 

21104201 2 Q flow web


Q-Flow kateterventil 

Beskrivelse:Steril Q-Flow ventil med 5 cm mykt silikonrør
Varenr. 21104201
Varenr: 821572 (HELFO) 

Eske: 30 stk.


Produktbeskrivelse

Den sterile Qufora® Q-Flow-ventilen kan festes til et permanent kateter som et alternativ til en urinpose, det gir brukeren mer frihet og diskresjon. Ventilen kan enkelt betjenes med én hånd og kan kobles til ben- og sengeposer.Etter en urologisk operasjon kan pasienter fortsatt ha et permanent kateter for en kortere eller lengere periode. For å unngå forringelse av blæren (krymping), kan ventilen festes til kateteret på dagtid og sikre normal fylling av blæren og eliminere behovet for en urinpose, pasienten oppnår dermed en normal blærefunksjon og redusere behovet for blærerehabilitering.Tømming av blæren kan da skje med jevne mellomrom på dagtid. På natt kan kateteret festes til en sengepose.

Produktfakta

  • Den patenterte Q-Flow-ventilen er enkel, ergonomisk og sikker å betjene med enhånd - også for personer med redusert fingerbehendighet. Når hendelen står i 90˚ er ventilen helt åpen. Ved 180˚ er ventilen fortsatt helt åpen og nå plassert i en sikkerposisjon uten risiko for å lukke uventet i løpet av natten.
    På begge posisjoner er en fri flyt sikret.

  • Q-Flow-ventilen har en myk silikonslange for enkel tilkobling til en urinpose om natten.

  • Q-Flow-ventilen sørger for fri flyt av urin på en hygienisk og sikker måte. Hetten minimerer risikoen for kontaminering ved håndtering av ventilen.

  • Q-Flow-ventilen er enkeltpakket med REF-nummer, partinummer ogutløpsår/måned trykt på den sterile posen. 

 

Vedlegg:

Produkblad